GreenEcoTherm - съоръжения за изгаряне на биомаса
Български  English  France   

Новини

02.03.2016
ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД представи успешно търговска марка GreenEcoTherm на изложение в Италия
Екотерм Проект ЕАД участва за втори пореден път на международното изложение за производство на отоплителни съоръжения и системи оползотворяващи твърда дървесна биомаса и производство на биогорива Progetto...
24.02.2016
Екотерм Проект ЕАД – сред европейските производители на съоръжения за изгаряне на дървесна биомаса на международното изложение Progetto Fuoco
Екотерм Проект ЕАД участва от 24.02.2016г. до 28.02.2016г. на едно от най популярните и специализирани изложения в областта на технологиите за производство на отоплителни съоръжения и системи, оползотворяващи...
31.03.2015
Инсталатори от Германия на обучение в Екотерм Проект
Между 26.03.-28.03.2015г. Екотерм Проект ЕАД проведе обучение в гр. Хасково за инсталатори от Германия. Целта на събитието беше да се представи производствената гама на марката GreenEcoTherm и гостите...

Инсталатори от Германия на обучение в Екотерм ПроектМежду 26.03.-28.03.2015г. Екотерм Проект ЕАД проведе обучение в гр. Хасково за инсталатори от Германия. Целта на събитието беше да се представи производствената гама на марката GreenEcoTherm и гостите да се запознаят отблизо с предимствата и качеството на предлаганите пелетни котли и горелки.
Посетителите, представители на седем компании от различни региони на Германия, са професионалисти в предлагането на отоплителни решения в областта на оползотворяване на биомаса.
През първия ден гостите посетиха завода за производство на котли, топлотехническата лаборатория и лабораторията за пелети, където се убедиха в перфектно организирания производствен процес и високите критерии на качествения контрол, както в началото така и в края на този процес.

Екип от специалисти на Екотерм Проект запознаха гостите отблизо с европейските принципи и високи резултати на производството GreenEcoTherm, използвайки модерното оборудване на фирмения учебен център. Иновативността на производството, както и конкурентоспособността на продуктите са от водещите предимства, които трябва да бъдат представени на европейския пазар и Екотерм Проект ЕАД успя да акцентира върху тези качества и да изненада гостите с представената информация.

Освен, че успяха да се осведомят за предимствата на продуктите GreenEcoTherm, гостите имаха възможност да опитат българска кухня и да посетят Александровската гробница - малка част от културните ценности на област Хасково. На тръгване инсталаторите от Германия оцениха високо професионализма на екипа на Екотерм Проект ЕАД и изказаха своето удовлетворение от посещението си в България.
Компанията продължава с традицията да обучава инсталатори, желаещи да работят със съоръженията за оползотворяване на биомаса с марка GreenEcoTherm. Доказателство за това е, че през следващия месец се очаква група от Испания.

« назад

Този сайт и материалите в него са собственост на ЕРАТО АД. Всички права запазени. 2005-2013 © ЕРАТО АД